top of page
Header - Background.png
Icon - Team.png

TEAM

Ons

We zijn een jong, dynamisch en multidisciplinair team.

Maak kennis met ons of klik op onderstaande knop om de eerstvolgende afspraak te maken.

Background - Mid.png

U kan bij elke kinesist terecht voor algemene kinesitherapie dat de basis van vele specifieke technieken vormt. Het bestaat uit mobilisaties, weke delen technieken (zoals massage en dergelijke), taping, oefentherapie, elektrotherapie enzovoort.

CHARLOTTE

RUDELSHEIM

Charlotte is de mede-vennoot van Praktijk Corpus. In 2013 afgestudeerd aan Universiteit Antwerpen als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. In 2014 heeft ze met succes haar Master na Master in de Manuele Therapie aan de VUB afgerond. In 2016 behaalde ze ook haar diploma Dry Needling. Ze heeft reeds in verschillende praktijken ervaring opgedaan. “Geen standaardtherapie voor iedere patiënt, maar een geïndividualiseerde behandeling aangepast aan jouw doelen, klachten en dagelijks leven, dat vind ik belangrijk. Ik ben vrolijk en gemotiveerd. Een patiënt met een glimlach naar buiten zien gaan, daar doe ik het voor.”

LAURENS

HABERS

Laurens is de mede-vennoot van Praktijk Corpus. Laurens behaalde zijn Master in de Revalidatie wetenschappen: optie sportkinesitherapie aan de universiteiten van Antwerpen en Brussel. In 2019 heeft Laurens de cursus Dry Needling gevolgd aan de DGSA (David G Simons Academy). In het seizoen 2016-2017 heeft Laurens als kinesist bij de kampioensploeg van KFCO Beerschot Wilrijk gewerkt. Laurens heeft reeds in meerdere praktijken en ziekenhuizen ervaring opgedaan. Laurens is gespecialiseerd in sportgerelateerde, ademhalingsgerelateerde en musculoskeletale aandoeningen. "Leergierigheid, enthousiasme, empathie en professioneel werken zijn 4 belangrijke fundamenten in mijn carrière als kinesitherapeut. Samen met jou ga ik actief op zoek naar de best mogelijke behandeling, de behandelingen horen afgestemd te zijn op jouw doelen en mogelijkheden."

Laurens.jpeg
PXL_20221230_083956240.PORTRAIT.jpg

SEBASTIEN

VAN GRUNDERBEECK

Sebastien is afgestudeerd als (neuro)kinesist aan de universiteit van Antwerpen.

SIGRID

RUTTYN

In 2007 afgestudeerd als licentiaat in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de VUB. In 2011 postgraduaat in de manuele therapie gehaald bij de VWMT. In 2012 volgde Sigrid de cursus zwangerschapsbegeleiding (behandeling van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit, prenatale & postnatale oefeningen en het geven van informatie en advies). In 2016 met succes postgraduaat dry needling aan het Fico behaald. "Ik ben gedreven en enthousiast, dit draag ik over aan mijn patiënten"

Sigrid.jpeg
Ben.jpeg

BEN

DE NEF

Kinesitherapie Hoger Instituut Kinesitherapie 1996. Autogene drainage Zeepreventorium Den Haan 2006. Werkzaam in praktijk Corpus sinds 2004. Klassieke kiné, voornamelijk rug- en nekklachten, revalidatie heup- en knieprotheses. Daarbuiten werkt Ben ook sinds 1999 op de dienst cardiale revalidatie van het UZA, Edegem. Daar staat Ben in voor de revalidatie van mensen met hartklachten, tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. ​ "Stiptheid en verantwoordelijkheidszin zijn voor mij heel belangrijk. Verder het aanvoelen van de patiënt met zijn specifieke klachten en mogelijkheden, zodat we samen aan een gepast oefenprogramma kunnen werken, zowel in de praktijk als thuis en op langere termijn."

GEERT

THYS

Kinesitherapie Hoger Instituut Kinesitherapie 1993. Manuele therapie - Cardiale kinesitherapie - Voetreflexzooltherapie - AH therapie aan Zeepreventorium Den Haan. Werkzaam in praktijk Corpus sinds 2019. Bij Geert kun je terecht voor klassieke kiné en algemene revalidatie. ​ "Aan de hand van verschillende behandelmethodes ga ik samen met jou op zoek naar een oplossing van de oorzaak van je klachten. Uw gezondheid is mijn zorg."

Geert.jpeg
bottom of page